Jong meisje geniet van naaldhakken

Ik was net achttien geworden, en van het geld dat ik voor mijn verjaardag had gekregen wilde ik mijn allereerste hoge hakken kopen. Het liefst wilde ik een paar zwarte leren pumps met een naaldhak en een enkelbandje, dat zorgt er voor dat de schoen stevig vast zat, en dat maakt het lopen wat makkelijker. Ik heb altijd al een voorliefde voor hoge hakken gehad, je zou zelfs kunnen zeggen dat het een soort fetisj is. Misschien komt dat ook wel omdat mijn moeder altijd op hoge hakken loopt, ik heb haar voor zover ik weet niet anders dan op naaldhakken gezien. Zij heeft dan ook een kast vol met pumps, van echt klassieke tot extravagante modellen, en allemaal met een in mijn ogen vette naaldhak. Deze schoenen hadden voor mij iets magisch, de vorm, het model, de hak hoogte, ze maakten een vrouw zo sexy. En mijn moeder was een knappe vrouw, een vrouw die zich onder alle omstandigheden in elk gezelschap kon vertonen, waarbij ze steeds weer genoot van alle mannen die haar aanstaarden. Tot mijn achttiende mocht ik nooit op hoge hakken de deur uit, maar in huis mocht ik regelmatig een van haar pumps dragen. Om te proberen hoe het is, want eigenlijk was ik daar nog te jong voor, zei mijn moeder dan altijd. Dat moest zij nodig zeggen met haar kast vol met naaldhakken! Vroeger, als mijn ouders ’s avonds wel eens weg gingen naar een verjaardag of zo, dan ging ik stiekem naar de slaapkamer van mijn ouders en dan ging ik haar naaldhakken passen. Ik zocht de mooiste paren uit, zette ze klaar om te passen. Eerst trok ik een panty aan, omdat ik uit ervaring wist dat de pumps dan lekker aan je voeten zaten.

Ik trok een paar pumps aan, en paradeerde op die hoge hakken door de slaapkamer. In de slaapkamer lag tapijt en dat liep heerlijk, ik voelde me dan zo vrouwelijk, zo sexy. Dat deed ik al sinds mijn twaalfde, toen is de liefde voor naaldhakken eigenlijk begonnen. In die tijd waren de pumps van mijn moeder wel wat aan de grote kant, dus vulde ik de punten op met toiletpapier. Maar sinds een paar weken krijg ik een heel warm en apart gevoel als ik ze aantrek. Het is een heel apart gevoel van binnen, ik sta letterlijk te trillen op die naaldhakken wanneer ik heen en weer loop. Ik word er zelfs een beetje opgewonden van. Zo erg zelfs, dat toen ik de laatste keer een paar Loboutin pumps aan had van mijn moeder, ik mezelf klaar heb gevingerd op hun bed. Zo geil was ik. Ik droeg die keer een paar nylonkousen en een jarretellegordel van mijn moeder, die ik in een van de vele laatjes uit haar commode had gepakt. Ik bekeek mezelf in de grote passpiegel, terwijl ik stond te dansen op een nummer van Madonna, en opeens begon ik met mijn borsten te spelen. Toen verdween mijn hand in mijn slipje, het begon met een beetje over mijn kutje strelen, maar al snel stopte ik één, twee, drie vingers in mijn kutje. Ik bleef naar mezelf kijken toen ik mijn kutje vingerde voor de spiegel, om me zo geil bezig te zien zorgde er voor dat ik alleen nog maar geiler werd. Toen ik was klaargekomen ben ik naar bed gegaan met mijn naaldhakken en nylonkousen nog aan, en heb ik me voor het slapen gaan nog een keertje gevingerd. Nu loop ik door het centrum, ik had op internet een winkel gevonden in de stad die een grote collectie hakken heeft. Achteraf bleek het dezelfde winkel te zijn waar ik wel een paar keer ben geweest met mijn moeder. Ik heb mijn favoriete wetlook legging aan met een rokje erover en mijn zwarte ballerina’s.Als ik bij de schoenenwinkel naar binnenloop verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Mijn hart gaat sneller kloppen, ik heb nog nooit zoveel hoge hakken bij elkaar gezien, zoveel soorten, modellen, kleuren, het is een genot om naar te kijken. Ik pak een paar zwarte pumps met een spitse neus en een naaldhak van zeker tien centimeter. Ik ga er met mijn hand over heen, en vind dat de neus te spits voor mij is. ik zet de pumps weer in het rek. Ik loop een beetje rond, bekijk wat schoenen, ik word weer helemaal warm van binnen. “Kan ik je misschien ergens mee helpen? ” vraagt een vriendelijke vrouwenstem. Achter mij staat een knappe vrouw, ze is denk ik iets ouder dan mijn moeder. Ze heeft een paar lak pumps aan met een hele dunne naaldhaken, en draagt er elegante nylonkousen bij. Het is een plaatje om te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Outfit Blog by Crimson Themes.