Op de camping met mijn vrouw

Na het onderonsje in de douche zaten we savonds met een wijntje voor de tent. Maaike had luchtig wit jurkje aan gedaan met diepe v hals en sluiting rond haar nek. De kids sliepen en we besloten op het terras een hapje en een drankje te doen. We zaten in een hoekje tegenover elkaar. Na 2 slokken wijn vroeg ze vond je het lekker vanmiddag in de douche? Heerlijk zei ik dat ben ik niet meer van je gewend. Met kinderen om je heen is het spontane soms ver te zoeken. Maar in de zomer was ze soms niet te stoppen. Ze pakte een olijf met een cocktail prikker en likte hem voorzichtig af. Lachte lief en beet hem daarna kapot in haar mond. Ze zat mij op te geilen… En ik liet mijn hand onder haar jurk glijden en zachtjes masseerde ik haar schaamlippen door haar stringetje heen. Ze liet een druppel wijn in haar diepe decollete vallen en beet op haar lip. Mijn pik begon alweer aardig te groeien. Ondertussen werd haar string natter en natter. Langzaam liet ik mijn vinger door haar spleetje glibberen en haar ademhaling ging omhoog.

Toen kwam de dame van de bediening langs en stopte we snel. Maaike maakte aanstalten om de rekening te betalen om zo snel mogelijk door te kunnen… Maar snel bestelde ik nog een biertje en een wijntje om haar nog meer te teasen. Toen de dame weg was fluisterde ik in haar oor… Voordat ze terug is doe je hier je string uit. Ze keek mij brutaal aan en tot mijn verbazing wipte ze iets omhoog en liet hem op haar enkels zakken. Ik liet expres mijn portemonnee vallen en bukte onder de tafel… Ze spreide haar benen om mij goed zicht te geven en haalde haar vinger van achter tot voor bij haar clit omhoog. Oooh wat was ze geil. Ik kwam omhoog en ze zei speciaal voor jou lekker kaal en ze likte haar vinger af. Het biertje en wijntje waren zo op en we liepen snel terug naar de tent. Eenmaal in de tent bukte ze voorover om haar telefoon aan de lader te doen. Haar jurkje kwam nog net onder haar billen ik tilde het op en ze lachte. Achterstevoren ging ze op een stoel zitten en tilde haar jurkje op en ik liet mijn vingers door haar warme spleetje glijden. Ik ging op mijn knieën zitten en begon haar plagerig te kussen op haar billen haar bovenbenen en op haar schaamlipjes. Zachtjes likte ik eraan en dat ging steeds sneller. Ze kreunde zachtjes om niemand wakker te maken.

Ze streelde mijn haar met haar hand en ik begon haar sneller te likken. Ze draaide zich om in de stoel en schoof met haar billen onderuit ik kon nu ook beter haar clitje likken die al behoorlijk duidelijk naar voren stak net als haar tepels. Ooh niet stoppen kreunde ze zacht. Het geil droop tussen haar lipjes tot haar kontje en ik likte het van onder naar boven op. Ze kreunde iets toen ik haar sterretje raakte met mijn tong en duwde mijn hoofd stevig tegen haar spleetje aan. Het teken dat ik het tempo moest verhogen. Mijn vingers gleden haar kutje in. Zeik nat maar steeds strakker. Mijn tong ging in de hoogste versnelling langs haar clit en mijn vinger snel op en neer. Haar ademhaling werd zwaarder en ik zag hoe ze inmiddels met een hand haar borsten zat te masseren…. Oooh ik kom bijna fluisterde ze. Kom hier met je piemel…. Snel kwam ik omhoog en duwde hem naar binnen tot aan mijn ballen. Ze plaagde nu zelf haar clit met haar vingers en ik verhoogde het tempo en nam haar harde tepel in mijn mond en beet er zacht in. Ssst zei ik maar ondanks een hand op haar mond kwam er toch een gilletje uit en een diepe zucht. Haar kutje trok samen om mijn pik en ik hield even in. Hmm geil beest zei ze en ik neukte haar klaar gekomen kutje rustig door. Ze masseerde weer zelf haar borsten en ik had een heerlijk uitzicht. Kom maar lekker diep in mij geilerd van me… En na 2-3 diepe halen spoot ik opnieuw mijn zak leeg in mijn geile vrouw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Outfit Blog by Crimson Themes.